เกมยังไม่จบ!ซาก้ากระตุ้นเพื่อน เอาชนะนัดหน้าให้ได้

191
Arsenal's English striker Bukayo Saka celebrates scoring his team's second goal during the English Premier League football match between Southampton and Arsenal at St Mary's Stadium in Southampton, southern England on January 26, 2021. (Photo by Frank Augstein / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / (Photo by FRANK AUGSTEIN/POOL/AFP via Getty Images)

บูกาโย่ ซาก้า แนวรุกของอาร์เซน่อลเผยว่า ทีมของเขาสามารถกลับมาชนะได้แน่ในเกมกับบียาร์รีลที่บ้านในนัดที่สอง

หลังจบเกมแนวรุกทีมชาติอังกฤษเผยว่าสกอร์อาจจะไม่เข้าทางแต่หากดูจากรูปเกมถือว่าทีมได้ผลการแข่งขันที่ดี ซึ่งช่วยให้ทีมมีโอกาสมากขึ้นในการกลับไปเล่นในรัง

“เรามีเรื่องที่ดีมากมายในครึ่งหลัง มันเป็นรอบรองชนะเลิศและการเริ่มเกมแบบนั้น เราไม่ได้สร้างโอกาสอะไรเลย อยู่เฉยๆ แพ้การดวลทุกครั้ง ผมมีความสุขในครึ่งหลังที่เรายกตัวเองขึ้นมาและทำให้เรามีโอกาสที่ เอมิเร็ตส์

“เราแสดงให้เห็นว่าเราดีกว่าพวกเขา แม้ว่าจะเล่น 10 คน ดังนั้นมันขึ้นอยู่กับเรา เราเอาชนะใครก็ได้ในตอนที่เราเล่นอย่างถูกต้อง”